ICT-medewerker werkplekbeheer m/v

DIFFER (Dutch Institute for Fundamental Energy Research) is one of the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) institutes and focuses on a multidisciplinary approach to energy research, combining physics, chemistry, engineering and materials science. The institute is based on two main strands, solar fuels for the conversion and storage of renewable energy and fusion-energy as clean and unlimited source of energy. DIFFER is developing and supporting a national network on fundamental energy research and is closely collaborating with academic institutions, research institutes and industry. As of 2015 the institute is located in a new building at the campus of Eindhoven University of Technology (TU/e).

Bij de afdeling Elektronica & ICT is een vacature geopend voor de functie van

ICT-helpdeskmedewerker / ICT-medewerker werkplekbeheer m/v

Algemeen
De groep E&I beheert, bouwt, ontwerpt en koopt de elektronica en ICT-apparatuur ten behoeve van de medewerkers en experimentele opstellingen van DIFFER. De medewerkers van ICT-beheer beheren de ICT-infrastructuur, zoals computerwerkplekken, Windows-servers, Linux-servers, netwerk en printers. De hoofdtaak van de helpdesk-medewerker is het ondersteunen van de medewerkers van DIFFER in het gebruik van deze apparatuur en de bijbehorende diensten. De ICT-helpdesk ligt centraal in het gebouw en wordt zowel ter plekke als per e-mail of telefoon aangesproken.

Taakomschrijving
Als helpdeskmedewerker sta je de gebruikers te woord en help je hen zoveel mogelijk zelf. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de helpdesk bemand is van 8:00 tot 17:00. Je configureert en installeert pc's. Je geeft ondersteuning bij het gebruik van de beamers en videoconferentie systemen in de spreekkamers. Je zorgt voor de printers. Verlof stem je met elkaar af, zodat de helpdesk voor gebruikers beschikbaar is. Wij hanteren geen strenge scheiding tussen eerste, tweede en derde lijn, maar stimuleren het snel en vakkundig oplossen van vragen door de helpdesk. Bij complexe problemen roep je de hulp in van collega's of draag je de zaken aan hen over.

Functie-eisen
Je hebt MBO-werk en denkniveau. Verder heb je ervaring met gebruik, installatie en beheer van Windows 8 en Windows 10 systemen en met het gebruik, installatie en configuratie van Microsoft Office en andere standaardsoftwarepakketten. Ervaring met beheer van Active Directory en Exchange Server en met gebruik en beheer van Unix/Linux systemen is een pré.

Je hebt goede contactuele eigenschappen en kunt goed in het Nederlands en voldoende in het Engels communiceren.

Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en werkt graag in de ontspannen maar toch veeleisende en uitdagende omgeving van het internationaal wetenschappelijk onderzoek. Je hebt belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen en leert graag nieuwe tools en technieken.

Arbeidsvoorwaarden
Ons instituut biedt een aantrekkelijke internationale hightech werkomgeving voor gedreven onderzoekers en professionals. Het gaat om een tijdelijke functie waarbij de verloning zal plaatsvinden via een uitzendbureau. In eerste instantie gaat het om een positie tot het einde van het jaar. Het salaris wordt gebaseerd op onze cao (CAO onderzoeksinstellingen) en bedraagt maximaal  € 3089,- bruto per maand. Het volgen van externe cursussen en trainingen ten behoeve van verdere ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden.

Informatie
Nadere informatie kun je inwinnen bij de heer A. Broekema, telefoon 040-3334848, e-mail: a [368] broekema [28] differ [368] nl.

Sollicitatie
Je schriftelijke sollicitatie kun je, uiterlijk 29 maart 2019, onder vermelding van vacaturenummer 19.004, richten aan vacancies [28] differ [368] nl

Closing date: 
Friday, March 29, 2019

Go to the Vacancies page.