Technisch Medewerker (v/m)

DIFFER (Dutch Institute for Fundamental Energy Research) is one of the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) institutes and focuses on a multidisciplinary approach to energy research, combining physics, chemistry, engineering and materials science. The institute is based on two main strands, solar fuels for the conversion and storage of renewable energy and fusion-energy as clean and unlimited source of energy. DIFFER is developing and supporting a national network on fundamental energy research and is closely collaborating with academic institutions, research institutes and industry. As of 2015 the institute is located in a new building at the campus of Eindhoven University of Technology (TU/e).

DIFFER

DIFFER is het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Met multidisciplinair energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken. Onze missie in het kort: ‘Science for Future Energy’.

DIFFER streeft ernaar een centrale rol te spelen in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie. Het instituut verricht daartoe multidisciplinair en grensverleggend onderzoek op het gebied van kernfusie en energieconversie en -opslag.

DIFFER zoekt een

Technisch Medewerker (v/m)

die vanuit het team Facility Management bijdraagt aan het (laten) uitvoeren van onderhoud aan en van het hoogwaardige (Breaam-gecertificeerde) DIFFER gebouw. Tevens biedt de technisch medewerker ondersteuning bij de inrichting van de technische infrastructuur. De technisch medewerkers werken binnen het team Facility Management samen met medewerkers van de keuken en receptie. Ook wordt er veel samengewerkt met partijen die diverse installaties beheren en in onderhoud hebben.

Een technisch medewerker bij DIFFER plant, regelt, onderhoudt en inspecteert werktuigbouwkundige installaties (luchtbehandeling, CV installaties, waterleidingen, koelinstallaties, liften, etc.) en procesinstallaties (elektra, beveiligingsinstallaties, noodstroomvoorziening, gebouwenbeheerssysteem, perslucht- en gasleidingnetten, brandblusmiddelen, etc.); Afhankelijk van expertise worden taken verdeeld en/of uitbesteed. De medewerker is installatieverantwoordelijke (IV-er) met kennis van veiligheidsnormen (NEN 1010, NEN 3140, NEN 3840) en heeft affiniteit/ervaring met het Revit software pakket. Of is bereid zich deze kennis en vaardigheden eigen te maken. . Kennis van  Autocad is een pre

Bij modificatie van installaties en in overleg met interne opdrachtgevers stel je een programma van eisen op en doet hierbij voorstellen ter verbetering van installaties. Onderhoudsklussen pak je zelf op of je selecteert een partij om het uit te laten voeren. Je bewaakt als toezichthouder de voortgang, kwaliteit, het budget en de planning van de door externen uit te voeren werkzaamheden. Je beantwoord vragen van en informeert medewerkers en externe technische dienstverleners. Je registreert klachten en de opvolging.

Wij vragen:

De juiste kandidaat beschikt in elk geval over een relevante MBO diploma (elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of energietechniek) met een passende en aantoonbare ervaring. Zij of hij heeft een hands on mentaliteit, kan omgaan met druk, , is secuur en oplossingsgericht, heeft geen moeite met werken op hoogte. Deze persoon voelt zich thuis in een complexe, dynamische internationale organisatie, heeft goede communicatie vaardigheden en een klant- en service- gerichte instelling. Goede vaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn vereist.

Ons aanbod:

Ons instituut biedt een aantrekkelijke internationale hightech werkomgeving voor gedreven onderzoekers en professionals. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor de onderzoeksinstellingen (CAO-OI). We bieden:

  • Een dienstverband van 0,8 -1 ftevooralsnog 2 jaar dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, gebaseerd op schaal 8 van de CAO Onderzoekinstellingen.
  • Vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een aantrekkelijk en deels flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 42 verlofdagen en een goede pensioenvoorziening.
  • Ruime vergoedingen voor cursussen en trainingen t.b.v. verdere professionele ontwikkeling.
  • DIFFER kent een aantal regelingen die werknemers ondersteunen bij het vinden van een goede werk-privé balans, zoals gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om vakantieverlof te kopen en verkopen.

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer drs H.J. Tamsma, hoofd Personeel en Organisatie 040-3334 751, e-mail: h [368] j [368] tamsma [28] differ [368] nl of met mevrouw dr. F. Senf, Instituutsmanager DIFFER 040-333985, e-mail f [368] senf [28] differ [368] nl. Meer informatie over ons onderzoeksinstituut vindt u op onze website www.differ.nl. Aanvullende informatie  over NWO en onze arbeidsvoorwaarden kunt u vinden op www.nwo-i.nl.

Sollicitatie:

DIFFER streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren. De NWO Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.

Sollicitaties kunt u tot 23 augustus 2020, onder vermelding van vacaturenummer 20.010 richten aan: vacancies [28] differ [368] nl. Zend uw documenten s.v.p. in onder het volgende formaat:

Achternaam_sollicitatiebrief_20010.pdf

Achternaam_CV_20010.pdf

Closing date: 
Tuesday, July 28, 2020

Go to the Vacancies page.