DIFFER
DIFFER VACANCY

HR Adviseur

In deze functie werk je nauw samen met je andere HRM collega's en hebt zowel een uitvoerende als een adviserende rol. Door ons advies kunnen leidinggevenden en medewerkers zich optimaal inzetten. Draag jij vanuit je HR expertise bij aan de energietransitie?
Status
open
Location
De Zaale 20 Eindhoven
Department
Support Facilities
Group
Human Resource Management
Kind of contract
Temporary with option for permanent
Kind of function
Support staff
Working hours
0,8 FTE
Level of education
Msc
Level of experience
Junior
Medior
Scale
9
10
Vacancy id
1065328
Publication date
Closing date

DIFFER

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

DIFFER zoekt een HR Adviseur (x/f/m)

  • Je ondersteunt en adviseert medewerkers en leidinggevenden over HRM regelingen en procedures;
  • Je neemt een deel van het recruitment proces op je, zoals het beheer van het ATS systeem en sollicitatie gesprekken, maar je voert ook exitgesprekken;
  • Je begeleidt leidinggevenden bij verzuimtrajecten;
  • Je pakt nieuwe HRM gerelateerde projecten op, al dan niet samen met je manager of collega's;
  • Je draagt het HRM beleid uit binnen DIFFER en levert een professionele bijdrage aan de verdere ontwikkeling daar van.

Wij vragen

  • Je hebt een relevante HR opleiding;
  • Je hebt een aantal jaren HR werkervaring;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
  • Je bent service- en mensgericht;
  • Je werkt graag in een team, maar hebt een grote mate van zelfstandigheid

Ons aanbod

Deze functie is voor 0,8 FTE voor een periode van 2 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling en wordt ingeschaald in salarisschaal 9 of 10, afhankelijk van opleiding en ervaring. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO-I. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO-I haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nicolette Ketelaar via n [368] j [368] m [368] ketelaar [18] differ [368] nl (n[dot]j[dot]m[dot]ketelaar[at]differ[dot]nl). Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Closing date

Go to the Vacancies page.