DIFFER
DIFFER VACANCY

Fijnmechanisch instrumentenmaker

In onze werkplaats wordt met behulp van hoogwaardige apparatuur gewerkt aan de productie en assemblage van complexe onderdelen en samenstellingen ten behoeve van lab opstellingen. Ben jij de instrumentenmaker die deel wordt van het team dat hier aan werkt?
Status
open
Location
De Zaale 20 Eindhoven
Department
Support Facilities
Group
Engineering Support
Kind of contract
Temporary with option for permanent
Kind of function
Support staff
Working hours
0,8 - 1 FTE
Level of education
Mbo
Level of experience
Junior
Medior
Scale
7
Vacancy id
1067893
Publication date
Closing date

DIFFER

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

DIFFER zoekt een Fijnmechanische instrumentenmaker (X/F/M)

De fijnmechanische werkplaats maakt onderdeel uit van de afdeling Engineering Support. De afdeling richt zich op het technisch ondersteunen van het wetenschappelijk onderzoek binnen. DIFFER, door het vinden van oplossingen voor engineering vraagstukken. Hierbij moet je denken aan het ontwerpen en maken van (onderdelen van) onderzoeksapparatuur, om bijvoorbeeld materialen te testen die in een kernfusie reactor gebruikt kunnen worden. Of een opstelling waar met behulp van een plasma vliegtuigbrandstof kan worden gemaakt.

Als fijnmechanisch instrumentmaker werk je in een team met vier collega instrumentmakers aan de productie en assemblage van complexe onderdelen en samenstellingen ten behoeve van lab opstellingen. Je komt te werken in een moderne, goed uitgeruste werkplaats, waarbij de nadruk op CNC frezen ligt. Draaien, lassen, draadvonken en hoog temperatuur solderen behoren echter ook tot de mogelijkheden. Het betreft vooral enkel stuks productie van onderdelen die, of los of in samenstelling, gebruikt worden in de onderzoeksopstellingen van DIFFER. Verder behoort de reparatie en aanpassing van bestaande (onder-)delen ook tot de taken. Je werkt samen met ontwerpers, fysici en collega instrumentmakers. Je denkt actief mee over de te volgen oplossingsrichtingen.

Wij vragen

Wij zoeken voor deze functie een ervaren en/of een ambitieuze startende, all-round instrumentmaker. Je hebt een afgeronde opleiding MBO Fijnmechanische Techniek of Werktuigbouwkunde, niveau 4 of een LiS-diploma (research-) instrumentmaker. Je bent zelfstandig, nauwgezet, klantgericht en communicatief in het Nederlands en het Engels. Je hebt een brede vakinhoudelijke kennis en je hebt de ambitie om deze verder uit te breiden. Ervaring en kennis van CNC frezen en CAM programmeren geldt als een pré.

Ons aanbod

Deze functie is voor 0,8 - 1 FTE, is voor een periode van 2 jaar, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd en wordt ingeschaald in salarisschaal 7. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Léon Römers via l [368] w [368] e [368] g [368] romers [18] differ [368] nl (l[dot]w[dot]e[dot]g[dot]romers[at]differ[dot]nl)  Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Closing date

Go to the Vacancies page.