Interim Arbocoördinator / Arbeidshygiënist (M/V)

DIFFER

DIFFER is het Nederlands Instituut voor Fundamenteel Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Met multidisciplinair energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken in de toekomst. Het onderzoek van DIFFER vindt plaats in twee hoofdthema's: Solar Fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie, en Fusion Energy voor een schone en oneindige energiebron.

DIFFER heeft zich een aantal jaren geleden gevestigd in een geheel nieuw gebouw op de campus van de TU-Eindhoven, met goed geoutilleerde laboratoria. Hier ontmoet en werkt dagelijks een internationaal gezelschap van wetenschappers, technische en ondersteunende medewerkers, studenten en gasten aan ons energieonderzoek.

DIFFER zoekt per direct een

Interim Arbocoördinator / Arbeidshygiënist (M/V)

die als collega de Arbo-technische aspecten van lopend onderzoek initieert en bewaakt. Je hebt daarbij nauw contact met de directie, het lijnmanagement, de ondernemingsraad en de ondersteunende medewerkers van DIFFER. Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt met wetenschappers en technici bij het ontwerpen, realiseren en gebruiken van unieke wetenschappelijke opstellingen.

Je adviseert hierbij op het terrein van chemische (elektrochemie, synthese), fysische ((non)-ionische straling) en fysieke Arbo-aspecten. Op informatieve en overtuigende wijze geef je voorlichting aan je collega’s, zorg je ervoor dat zij onveilige situaties melden en initieer je vervolg acties om een veilige werkomgeving te creëren en te behouden. Aanvullend geef je gevraagd en ongevraagd advies over knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen.

Wij vragen:

Een gecertificeerd kerndeskundige (HVK en/of Arbeidshygiëne). Aantoonbare kennis of een Hbo-diploma die aansluit bij DIFFER’s onderzoek is een pré. Een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift is van belang.

Je hebt een pragmatische, proactieve en dienstverlenende instelling. Als ervaren interimmer ben je instaat snel een organisatie te doorgronden en samenwerkingen aan te gaan. Bovenal ben je een daadkrachtig adviseur en beschik je over uitstekende adviesvaardigheden. Je bent in staat leiding en medewerkers te motiveren waardoor veiligheid en gezondheid op een hoger plan komen te staan.

Ons aanbod

Naast een marktconform tarief, bieden we een professionele, open en internationale werkomgeving waar de nodige middelen voor handen zijn om goede invulling te geven aan deze opdracht. De opdracht is vooralsnog voor enkele maanden. DIFFER is bezig met de herinrichting van haar ondersteunende diensten. Na implementatie hiervan zullen wij gaan werven voor een Arbo-coördinator in vast dienstverband.

Informatie:

Heb je vragen over de opdracht dan kun je contact opnemen met Freya Senf (Instituutsmanager DIFFER) , telefoon 040-3334 999, e-mail: f [368] senf [28] differ [368] nl  Zie ook www.differ.nl.

Closing date: 
Friday, January 24, 2020

Go to the Vacancies page.