Initiatiefrijke Elektronica Engineer

DIFFER is het Nederlands Instituut voor Fundamenteel Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Met multidisciplinaire energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken in de toekomst. Het onderzoek van DIFFER vindt plaats in twee hoofdthema's: Solar Fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie, en Fusion Energy voor een schone en oneindige energiebron. DIFFER ontwikkelt en ondersteunt een nationaal netwerk voor fundamenteel energieonderzoek. We werken nauw samen met de internationale academische gemeenschap en industrie. DIFFER heeft zich een aantal jaren geleden gevestigd in een geheel nieuw laboratorium op de campus van de TU-Eindhoven.

Initiatiefrijke Elektronica Engineer

Om de unieke experimenten te kunnen doen is elektronica onmisbaar bij DIFFER. We zijn daarom op zoek naar een

Initiatiefrijke Elektronica Engineer

Wat ga je doen?

Bij DIFFER werk je in een omgeving waar techniek een centrale rol vervult. Samen met de Elektronica-groep, research technici en wetenschappers ontwikkel je hoogwaardige meet- en besturingselektronica voor de specialistische apparatuur voor de wetenschappelijke experimenten van DIFFER. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van specificaties en eisen naar een ontwerp in hardware. Ook adviseer je over toepassing van commercieel beschikbare elektronica oplossingen. Daarnaast voer je zelfstandig metingen en testen uit aan de verschillende analoge en digitale schakelingen, integreer je verschillende elektronica componenten en hardware modules en schrijf je de bijbehorende documentatie

Wij vragen

Je beschikt over een voltooide elektronica opleiding op HBO niveau. Je bent allround elektronicus en bent bekend met moderne CAD en simulatie tools. Je hebt kennis van zowel analoge als digitale elektronica. Ook heb je kennis van MCU’s of FPGA’s. Je verkent graag de grenzen van het vakgebied en hebt affiniteit met natuurkunde. Je bent vaardig in het Engels. Je werkt graag zelfstandig, maar het geeft je energie om ook in teamverband problemen op te lossen. Als je ervaring hebt met RF (radio frequency) dan is dat een pre. We hebben ruimte om de vacature in te vullen op niveau van starter tot senior. Ook kandidaten die binnenkort afstuderen en zich in dit profiel herkennen worden uitgenodigd te reageren.

Ons aanbod

Ons instituut biedt een aantrekkelijke internationale hightech werkomgeving voor gedreven onderzoekers en professionals. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor de onderzoeksinstellingen (Cao-OI). We bieden:

  • Een fulltime dienstverband van vooralsnog 1 jaar dat mogelijk bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 48.745,- (schaal 8, CAO Onderzoeksinstellingen). Bij een seniorprofiel is plaatsing op schaalniveau 9 mogelijk (€ 55.125,- bruto per jaar). De bedragen zijn inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • Een aantrekkelijk en deels flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 42 verlofdagen en een goede pensioenvoorziening.
  • Ruime vergoedingen voor cursussen en trainingen t.b.v. verdere professionele ontwikkeling.
  • DIFFER kent een aantal regelingen die werknemers ondersteunen bij het vinden van een goede werk-privé balans, zoals gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om vakantieverlof te kopen en verkopen. 

Informatie

Heb je vragen naar aanleiding van de vacature dan kun je contact opnemen met de coördinator Elektronica, Gerben Land (040-3334 862, e-mail: G [368] Land [28] differ [368] nl). Wil je meer weten over ons onderzoeksinstituut, kijk dan op onze website www.differ.nl . Aanvullende informatie over NWO en onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op www.NWO-I.nl.

Sollicitatie

DIFFER streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen, die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren. De NWO Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.

Heb je belangstelling, sollicitieer dan, onder vermelding van vacaturenummer 20.003. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en cv. Wij verzoeken je deze documenten in het volgende format: achternaam_brief_200003.pdf en achternaam_cv_20003.pdf te sturen naar vacancies [28] differ [368] nl.

Closing date: 
Monday, June 1, 2020
Vacacany number: 
20.003

Go to the Vacancies page.